Hja vse kar je viška v cfg ju so pač popravki razen bindov za pozdrave in pa ime igralca!!Torej 70% vseh igralcev ima predelane cfg je in tudi to je goljufanje.Se pravi vse od fast shota do skript za snipo itd....Ne da se mi naštevat in vi pol mislite kako dobri igralci ste mislim HALO!!??V resnici se mi smilite pač enostavno ne znate igrat in to je to. Kaj bi še dodaju pač patetično da ljudje na vse mogoče načine goljufajo de bi se dokazal v resnici pa se nimajo s čim dokazat le še sebe goljufajo!!Res nor je ta svet:):):)!!! .:GOS:.Izi
Kanonfutr mi je povedu da ima predelan cfg in da ima skripto za riflo in snipo. Pa da lahko samo tisti vidi da uporablja to skripto ki jo tudi sam uporablja. Tako da je kanonfutr samo en zelo velik LOW!
@Izi lepo napisano! . @NooB kaj druge tiščiš v drek ? Pusti drue če neznajo igrati brez citov, predelanih cfg-jev ipd. Drugče pa kot je Izi povedal: "Res nor je ta svet:):):)!!!" .:GOS:.GaPyY
Kr nekaj jih poznam,ki hexajo.Žalosti pa me,da so to neke ekipe al klani in da se to pojavlja na našem serverju. Žalostno je tudi to,da se drugi pritožujejo,ki so zelo aktivni na serverju,zakaj ne popucamo take slabiče,ki ne znajo igrat pošteno. Včasih mi je kr nerodno,da se to dogaja na našem serverju.Če se bo server ugasnu,se ve zakaj in kdo bo kriv.Pač ne bomo dolg prenašal siromake. .:GOS:.Bogo