Kar se tiče tvojega predloga ni bilo popolnoma nič pametnega !!če misliš še naprej pametovat te bom enostavno banu.Pa bo mir v glavnem ti je že Gapy napisu če ti ne paše je še drugih serverjev dovolj in izbiraš sam med njimi kje boš igral torej pojdi tja kjer ti je bolje in to je to tako naredim jst. .:GOS:.Izi
Ma ne me je**t ... tale NooB pa je sirota v GLAVI, bolj ko berem njegove poste bolj se mi smili, namreč njegov besedni zaklad ima tako veliko luknjo da mu vsaka nova beseda ki jo sliši prihaja na misel še cel teden... in ta teden je ta beseda SUX. Saj bi mu prilimal kak link do SSKJ-ja ali pa česa podobnega, pa se bojim da bo dobil preveliko dozo besed in tako bi posledično zmankalo placa na našem forumu za njegovo telovadbo. Želje posameznika so dobrodošle, in samo dobra volja in predtem premislek kako vkomponirati to zamisel v sam špil je pa samo in izključno Adminova saj je le admin kreator načina igranja na serverju in le on točno ve kako naj bi server izgledal, da bo konec koncev uspešen... ker serverjev kjer je vse odprto in se kolje vse povprek je dovolj!
e tolk LP Samo \"fer\" igra šteje!!! .:GOS:.A.Johnzy
NooB zdej se pa skuliri in nehi težit.Tvoja želja ne bo uslišana in škoda da se trudiš.Če že upoštevamo kako mnenje,je to od naših članov,ti pa hvala bogu nisi. .:GOS:.Bogo
ocitno imate veliko problemov na COD2 glede cheatanja zato vam dam en predlog.......ugasnite server!samo zivce si kurte pol pa COD4 ne morete zbrano igrat (hihi).izi ti johnzy in ostala vasa ekipa ste legende in mi je bad ko vidim da se zivcirate zarad luzerjev.pull the plug in zadeva resena.kar ima zacetek mora imeti tudi konec zato ugasni server pa bo.server na COD4 je pa zakon in ni takih problemov.in evo spet ga v mojem imenu in mislim da tudi v imenu vseh crazyev ga lahko spet pohvalim in recem da z uzitkom igramo z vami in z drugimi.hvala.
Takole bom povedu na CB jih ni dovoljeno ničesar nobene skripte nič!!Sicer me pa to sploh ne zanima na naših serverjih pogoje postavljamo ADMINI in pa tudi klanovci , ki so aktivni !!Torej ADMINI ne dovolijo na naših serverjih nič od teh programčko0v ali skript!!Če se bo to nadaljevalo bomo pač zaklenili vse GOS strežnike in bodo samo za klanovce!!
Iščem skrajne ukrepe da bi zaustavil citerje in goljufe in tudi jemanje orožja je ta ukrep!!Če ne bo pomagalo pa najlažje kar izklop serverja!Itak igramo že tudi na cod4 kjer se lepo da banat igralce.