No jaz pa bi pohvalil Izija in kdo je ta radar oz. zemljevid izdelal na RATS serverju, ker je res res zelo lep ! Probal pa še bi lahko eno lepšo sliko dat v Main Menu če se bi dalo. Drugače pa pripomb nimam razen citerjev, ki mi že zelo na živce grejo.
Toliko iz moje strani! LP & Uživajte GaPyY .:GOS:.GaPyY
Glej ne morem vsakemu dat rcon itak pa praviš de ga lahko dobiš če hočeš.Ima ga Rok oziroma (Domobranc) in pa seveda tudi Grega (.:G:.)poleg teh ga ima še Maci, Gapy, jaz in pa Bogo.Mislim da nas je dovolj za red delat. .:GOS:.Izi
4KANON2FUTR lej nwm zaka bi ti rad rcon.....prvič nisi klanovc ko bi ga verjetno vsi meeli prej ko ti.........drugič si pa samo igralec na serverji kot vsi ostali in nwm zakaj bi bil ti izjema in bil mel rcon......glede domobranc pa G so pa druge stvari ki jih ti nerabiš vedet....... .:GOS:.Mp3
Js mislim,da ni dobr,da nas ma tulk rcon.Pršlo bo do zlorabe in izživljanja nad igralci.Rcon naj ma tisti,ki je najbol aktiven in ki mu lahko zaupamo.Tisti,ki ve kaj je prav in kaj ni.Tisti,ki obvlada komande in tisti,ki je v našem klanu.