V tej temi naj se komentira vse o vezi z omenjenim serverjem, če imate predlog za kako ljubo mapo prosim prilimajte link do nje in seveda ne pozabite je nekoliko opisati (velikost, razmere, teritorij...) pa seveda povejte kaj vam je na tej mapi všeč, da v primeru alternative najdemo približek.
... ja pa seveda lahko kakega igralca pohvalite, pograjate ali pa ga preko foruma kontaktirate...
...no toliko zaenkrat... se tipkamo
LP Johnzy Samo \"fer\" igra šteje!!! .:GOS:.A.Johnzy
Js bi pohvalu ta server.Je dobro obiskan,preseneča pa me,da je vseveč takih,ki se borijo proti goljufom.Zahvale letiji Iziju,Janiju in vsem prijateljem iz ekipe Crazy.Le tako naprej. .:GOS:.Bogo
... ma jaz ne morem verjet kolk se te sodrge čiterske nabere, dnevno dam vsaj 1-2 nova na ban listo..., če bi tolko prišlo novih igralcev bi zadeva lepo laufala in bi bil server poln. Je pa res (vsaj tako mi je omenil igralec, ki igra pretežno po sniper serverjih), da dokler se server bori proti čiterjem lepo in počasi napreduje in se mu veča obiskanost, takoj ko pa te kontrole ni par dni pa server pride v slabo luč... kao sami hekerji... in ni več pravega obiska...
Je pa tudi druga stvar tuki, nič pa ni hujšega če dobiš ban po krivici, zato jaz ne banam nikogar dokler nimam slike, ki kaže na nepravilnost zato tudi apeliram na vse , ki imaste možnost BAN funkcijepridobite najprej potrdilno sliko !
... upam da se bodo te slike kmalu tudi videle na našem forumu.
Zivjo, no pa se spet jest oglasam z istim problemom kot pred enim mesecem, namrec spet sem dobil ban. Pa tudi sedaj ne vem zakaj ? Prosim ce mi lahko to sliko (kot dokaz) posljete,da vidim na kaksni osnovi ste se ZOPET odlocili za moj ban? moj nick je pa kulchy,in to je server SNIPER ELITE, aja pa se to me zanima kateri mojster mi je sedaj onemogocil igranje ?
Izi in pa Lord preverita ban listo na vajinih RCONIH in ta ime brišita iz baze banov.... in tako da se sprosti GUID številka in ne ime!!! Samo \"fer\" igra šteje!!! .:GOS:.A.Johnzy